Hot trend: tribal oorringen

Share

Af en toe wordt een nieuwe trend gezet. Dit is er zo eentje. Toen DIOR de “Mise En Dior” TRIBAL OORRINGEN lanceerde werden ze dé grote hit bij de celebrities. In een mum van tijd werden de “Mise En Dior” Tribal Earrings het nieuwe “It”-item in de modewereld. Dankzij Dior kregen parels een moderne makeover.

Wat zijn Tribal oorringen?

Tribal oorbellen bestaan uit een kleine parel en een grotere. Ze zijn met elkaar verbonden door het staafje dat door je oor geprikt wordt. Celebs zoals Emma Watson, Charlize Theron, Jennifer Lawrence en Rihanna dragen ze allemaal. Ze worden allemaal graag op de rode loper gezien met hun tribal oorringen.

Soorten Tribal oorringen.

Tribal oorringen earrings celebritiesTribal oorringen zijn subtiel maar ook stoer. Het ontwerp is eenvoudig maar chic. Afhankelijk van de uitvoering zien ze er opvallend of juist klassiek uit. Ze bestaan ook in uiteenlopende kleuren en in glanzende of matte uitvoering.

Voor wie niet zo’n groot budget kan besteden aan Dior oorringen, heb ik een zeer goed alternatief gevonden. In de CARLA Jewellery Collection vind je 6 kleuren en uitvoeringen: mat wit, parelmoer wit, mocca, melkchocolade bruin, oranje en parelmoer grijs.
De prijs? Slechts 10 Euro !!! Bekijk de collectie tribal oorringen hier.

Hoe draag je Tribal oorringen?

De kleine parel draag je vooraan, de grote achteraan. Je kan ervoor kiezen om de oorringen in slechts één oor te dragen of in beide oren. Wat je ook het leukst vind, met Tribal oorringen krijg je dadelijk een nieuwe hippe look.

Hoeveel sterren geeft u dit artikel?
[Gemiddeld: 4.5]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *