Je gelaat is je dierbaarste bezit

Share

De koude maanden liggen bijna achter ons. gelaatsverzorging en make-upOns gezicht heeft de afgelopen winter het meest te lijden gehad door de kou en de wind.
Gevolg: een huid die trekt en uitdroogt.

Om de huid van je gelaat zacht en gehydrateerd te houden is het natuurlijk altijd goed om crèmes te smeren, maar dat is enkel een behandeling langs de buitenkant.

Het is ook heel belangrijk om je huid van binnenuit te voeden.

Dit kan je makkelijk doen door voldoende vette vis te eten zoals sardientjes, tonijn, meerval, makreel, zalm of haring. Dat komt omdat deze vissoorten vol zitten met omega-3. Dit houdt je huid zacht en soepel. Super dus om er weer stralend uit te zien !

Als aanvulling kan je ook best omega-3 tabletten nemen. Ook ideaal voor wie geen vis lust ! Super handig én super gezond, want omega-3 is een onverzadigd vet met ook nog een uitstekende bescherming tegen hartkwalen, hartaandoeningen en goed voor mensen die een moeilijke stoelgang hebben. Ook tegen te hoge cholesterol is omega-3 ideaal en het is een ontstekingsremmer voor spieren, Gezondheid in een handig tabletje dus. En zo komt je gezicht in top-conditie om de zomer tegemoet te gaan.

Probeer het zeker eens uit. Binnenkort zie je er weer als een ster uit !

En denk eraan: je gezicht is je kostbaarste bezit !

Hoeveel sterren geeft u dit artikel?
[Gemiddeld: 4.5]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *