Lingerie – Kies de juiste beha

Share

Lingerie - kies de juiste behaIk hecht veel belang aan de juiste lingerie. Onderkleding is even belangrijk als bovenkleding. Een mooi lingerie setje is niet alleen belangrijk voor je bovenkleding, maar ook leuk voor het oog van manlief (en jezelf !). Je voelt je vanzelf vrouwelijker en het geeft je meteen een boost van zelfvertrouwen. Zo vind ook jij de juiste beha.

Hoe kies ik een behaEen beha kiezen: laat je bijstaan

Heb je niet zoveel ervaring met het aankopen van de juiste beha en koop je meestal in het wilde weg, laat je dan eens voor een keertje bijstaan in een lingerie speciaalzaak. De verkoopster zal je met raad en daad bijstaan om je te helpen het beste setje uit te kiezen dat perfect bij je past.

Grote lingerie schoonmaak

Lingerie - de juiste BHMaar voordat je naar de winkel stapt, kijk eens wat er allemaal nog in je lade ligt. Alle verkleurde en vergeelde beha’s gooi je weg. Ben je geschokt? Wel, stel je dan maar eens voor dat je onverwachts je bloesje moet uitdoen voor een medisch onderzoek op het werk en je hebt nou net je lelijkste exemplaar aan. Dan zak je toch gewoon in de grond van schaamte, zeker omdat het nog net zo’n knappe dokter is. Het wordt pas echt een ramp indien de ongeplande gebeurtenis van romantische aard is… !

Beha’s die te groot of te klein zijn geworden doe je ook weg. Een beha die te klein is, dat zie je wanneer je borsten over het randje van je cup komen. Dit zal je decolleté er heus niet groter op doen lijken, maar zal wel je vetrolletjes accentueren. En dat wil je beslist niet.

Is je beha te groot, dan “zwemmen” je borsten in je cup, en da’s dus ook geen zicht. Je mag niet de plaats hebben om een vinger tussen je borsten en de cup te plaatsen. De stof van de cup moet gelijk doorlopen met de borst en perfect aanpassen.
Weg met die oude lingerie dus.

Lingerie - de juiste BHZo doe je een beha aan

Een borst die goed moet zitten in je cup help je door je hand onder je borst te zetten, eventjes omhoog te duwen en dan weer te laten vallen. Zo zitten je borsten onmiddellijk goed. Maak je beha achteraan op de rug vast en niet vooraan.

Het beha bandje

Het bandje van je beha kan na een tijdje een beetje van zijn elasticiteit verliezen, waardoor je beha losser komt te zitten. Koop daarom een beha die past in het eerste haakje (dat wil zeggen het haakje het dichtst bij het uiteinde). Wordt hij na een tijdje dan wat te los, dan heb je nog twee gaatjes over en kan je weer een tijdje voort.

sportbeha De juiste beha voor de juiste gelegenheid

Voor iedere situatie, activiteit en voor bepaalde kleding heb je toch een specifieke beha nodig. Bijvoorbeeld voor een kleedje met een diepe decolleté, een beha zonder schouderbandjes, een naadloze beha voor T-shirts, eentje om te joggen, enz. Neem daarom desnoods je bovenkleding mee naar de lingerie winkel wanneer je je juiste beha wil aanschaffen.

Lingerie - de juiste BHBeha voor kleine of grote borsten

Als je kleine borsten hebt kan je gebruik maken van gel vullingen die je in je beha draagt. Die zijn handig, doen je borsten groter lijken en zijn niet zichtbaar.

Zwaardere borsten hebben daarentegen de neiging om te hangen, waardoor je ronder lijkt. Koop daarom een beha met een goede ondersteuning en mooie pasvorm. Heb je een goed model, dan is dit ook verstevigd, zodat je borsten worden gelift.

Super leuke lingerie shoppen bij één van mijn collega’s

Hier krijg je een top service en vriendelijke bediening:
LINGERIE LINDA
Overwinningsstraat 21
2830 Willebroek

Bezoek hier de website van LINGERIE LINDA
Lingerie - de juiste BH bij LINGERIE LINDA

Veel aankoopplezier !
Tanja
CARLA-Womenswear-Willebroek-v5-klein

Hoeveel sterren geeft u dit artikel?
[Gemiddeld: 4.5]

Eén reactie

  1. Oh zo belangrijk voor een mooi figuur, een goede bh. Goed artikel heb je er over geschreven!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *