Tip voor lange benen: klein wordt groot

Share

De droom van vele kleinere vrouwen is om groter te lijken dan ze werkelijk zijn. En ook jij wil natuurlijk graag van die lange benen.

Droom jij ook van dat slanke, ranke en elegante mannequin figuur ? Wonderen kunnen we niet verrichten, maar er zijn zeker enkele handige trucjes die ons kunnen helpen.

Vaak dragen kleinere vrouwen de meest oncomfortabele schoenen met super hoge hakken om hen groter te laten lijken. Met pijnlijke voeten als gevolg. Kent u dat gevoel ?
Wist je dat kleding ons heel wat kan helpen om ons groter te doen lijken ? En dat zit wel gemakkelijk !

Wat je wel moet doen !

  • Kies voor een kledingcombinatie in een gelijkaardig kleurgamma. Zo creëer je een elegant silhouet en creëer je lengte.
  • Kies voor een broek met rechte pijpen en een paar schoenen in dezelfde kleur. Zo laat je je benen optisch een heel stuk langer lijken, wat super vrouwelijk is.

Wat je zeker niet moet doen !

  • Oversized kleren dragen. Dit zijn kleren die erg ruim en groot zitten. Deze doen je kleiner en dikker lijken dan je in werkelijkheid bent.
  • Let ook op met prints of drukke motieven op je kleding. Het kan wel, maar dan enkel als bovenstuk.

Denk eraan: onderaan wil je alles zo lang mogelijk laten lijken. Maak dus gebruik van je benen en laat de mannen nu maar kijken…! smiley

Wist je dat?

Bima wonder push-up broek by DiversaDe BIMA Wonder push-up broek (by Diversa) geeft iedereen een sexy en gelifte poep en geeft een indruk van lange benen. Ze heeft een perfecte pasvorm in alle maten, is super comfortabel en verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren. Eens fan, altijd fan.

 

Hoeveel sterren geeft u dit artikel?
[Gemiddeld: 3.8]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *