De magie van het juiste kapsel

Share

Ook eens zin in een nieuw en fris kapsel? Lees dan zeker eerst onderstaande tips en het wordt gegarandeerd een succes.

MODE MAGAZINES

Voordat je dan naar de kapper gaat, blader eerst eens in enkele magazines om te zien wat de nieuwe modetrends zijn. Knip desnoods de foto’s uit en vraag aan anderen wat ze ervan vinden indien jij met dit kapsel zou rondlopen. Eens je keuze gemaakt is neem je die foto(s) mee naar je kapper, zodat die weet voor welke stijl je wil gaan.

NIET LATEN AFSCHRIKKEN

Ook al zijn de coupes in modebladen soms wat speciaal of zelfs extravagant, dat wil niet zeggen dat het kapsel niet bij je past. Met enkele kleine aanpassingen maakt je kapper er voor jou het perfecte kapsel van.

VERANDER EENS VAN KAPPER

Je wenst eens van kapsel te veranderen, durf dan ook eens van kapper te veranderen. Je haar stylenDie gaat je van een heel anderoogpunt bekijken en je zal zien dat het resultaat verrassend en verfrissend zal zijn. Maak een afspraak met de kapper op een moment dat hij het wat kalmer heeft. Zo heeft hij alle tijd om met jou te bespreken wat je graag zou willen.

HET JUISTE KAPSEL VERSTOPT JE RIMPELS

Een kapsel kan veel meer dan enkel je haar in de juiste plooi leggen. Het juiste kapsel heeft een erg positief effect op het uitzicht van je gelaat:

  • Rimpels op je voorhoofd kan je perfect verdoezelen met een pony of bles.
  • Heb je een gerimpelde hals, draag je lokken dan wat langer. Deze trekken de aandacht weg van je hals.
  • Kraaienpootjes verdoezel je dan weer door haar dat langs je gezicht valt. Probeer je haar vooral niet uit je gezicht te houden.

KORT OF LANG HAAR

kort kapselDat is natuurlijk een persoonlijke voorkeur, maar weet wel dat heel korte kapsels vooral het mooist zijn bij tengere vrouwen. Bredere dames gaan er alleen maar forser door lijken. Met haarlokken die net onder de kin, schouders of halflang vallen zijn er bovendien veel mogelijkheden.

Als je wat ouder wordt hoef je niet perse voor een kort kapsel te kiezen. Je gezicht zal er strenger uitzien indien je dat doet, zeker als je bovendien ook nog een bril draagt.

GOED GEVOEL KAPSEL

Het belangrijkste is dat je voor een kapsel kiest dat je jonger maakt. Je gaat je mooier en beter voelen en dat ga je bijgevolg ook uitstralen. Een goed kapsel brengt de pluspunten van je gezicht onder de aandacht en verstopt de minpunten. Veel plezier bij je volgende kappersbezoek !

Hoeveel sterren geeft u dit artikel?
[Gemiddeld: 4.7]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *