De sjaal, een perfect modeaccessoire

Share

Senso lente zomer 2016 - sjaalSjaals

Schaf je een heel assortiment sjaals aan in alle kleuren en stijlen. Kijk naar het kleurenpalet van je kleedjes, mantels en vesten. Zorg er voor dat je voor elke jas minstens één sjaal hebt. Je zal merken dat je outfit plots veel chiquer oogt.

Sjaals en buikjes

Heb je last van een buikje, draag je vest of gilet dan open. Hou de knopen netjes parallel en hang daar dan een fijne lange sjaal tussen. Zo verstop je wat niet mag gezien worden.

Bezuinig niet op accessoires. Ze zijn het verlengde en de afwerking van je outfit.

De sjaal en je decolleté

Is je huid van je decolleté niet zo mooi meer of heb je last van pigmentvlekjes? Toont je hals je ware leeftijd door de rimpeltjes? Draag dan een fijne sjaal die je op verschillende manieren in je hals of decolleté kan knopen.

Kleur van je sjaalPantone - Quartz Roze - kleur van het jaar 2016 - sjaal

De kleuren van het jaar 2016 zijn Quartz Roze en Serenity blauw. Maar natuurlijk kan je kiezen uit veel meer kleuren. Dit jaar zijn pasteltinten de trend, aangevuld met een aantal fellere kleuren.

De kleuren van je sjaal hoeven niet perfect aan te sluiten bij de kleuren van je outfit. Een kleurrijke sjaal kan wonderen verrichten. Je ziet er plots niet meer zo bleek en moe uit. Zelfs zonder make-up zie je er met zo’n kleurrijke sjaal ineens veel beter uit. Ook een donkere outfit fleur je zo meteen op.

Ga de uitdaging aan en speel met kleuren.

Hoeveel sterren geeft u dit artikel?
[Gemiddeld: 4]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *