Make-up tips voor perfecte lippen

Share

Wil jij ook schitteren tijdens de eindejaarsfeesten? Met deze tip zullen je lippen er fantastisch uitzien.

Ogen of lippen.

lipstickKies je voor opvallende ogen, neem dan een zachtere kleur van lipstick. Heb je gekozen voor een zachte make-up voor je ogen, dan mag je best een feller gekleurde lipstick gebruiken. Je wil immers dat of je ogen, of je mond de aandacht trekt.

Hevige of zachte lippen.

Maar let wel op wanneer je hevige kleuren gebruikt. Modebladen brengen rond de feestdagen het robijnrood fel onder de aandacht.

Laat hevige kleuren over aan de twintigers of topmodellen.

Het is vaak te opvallend bij een wat ouder gezicht en geeft soms een wat “goedkope” indruk.Closeup of sensuous woman biting red lips

Kies geen te donkere kleuren.Het maakt je lippen kleiner en doet verouderen. Het staat vaak ook niet zo mooi bij de meeste westerse (= bleke) huidtypes omdat het contrast tussen huid en lippen vaak veel te groot is. Ben je echter een zuiders type met een wat donkerder huidskleur, dan heb je hier echter geen probleem mee en kan je gerust voor zo’n donkere lipstick gaan.

Je tanden lijken witter met een lipstick in roze of paars tinten (aanrader voor rokers !). Roodharige types staan dan weer mooi met bruin-oranje tinten, maar die geven je tanden wel een iets geler uitzicht.

Adriana-Lima-lipstickKies voor lipstick met glans. Matte lipstick ziet er gewoon niet uit.
Wil je liever een natuurlijke look, kies dan een kleur die de kleur van je lippen zo goed mogelijk benadert. Dankzij de glans krijg je dan toch dat tikkeltje meer. Eventueel een lipglos gebruiken en je lippen krijgen een mooie hoogglans.

Fijne lippen.

Wanneer je fijne lippen hebt, kan je het best een lippotlood gebruiken. Neem dezelfde kleur van je lipstick of de kleur van je lippen als je een lipgloss gebruikt.

Koud weer en gezonde lippen.

Het is intussen volop aan het winteren en dus ook koud. En daar zijn onze lippen zeer gevoelig aan.

Om mooie lippen te hebben heb je dus ook gezonde lippen nodig.

Zorg dat je steeds een lippenbalsem bij je hebt. Die kan je zonder probleem als bescherming aanbrengen onder je lipstick. Je lippen zullen misschien iets minder glanzen, maar bescherming gaat voor.

Met deze tips ben je zeker klaar om te schitteren tijdens de feesten. Veel plezier !!!

lipstick

 

 

Hoeveel sterren geeft u dit artikel?
[Gemiddeld: 3.7]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *